Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

Варекс ООД - Сервиз

Наред с отличните продукти, които предлагаме, ние отделяме огромно внимание на сервизната поддръжка и на наличието на резервни части. От наша гледна точка продажбата и сервизирането на машините са неразривно свързани в едно цяло и ние се стремим нуждите на нашите клиентите да бъдат оптимално и бързо задоволени.

Нашия централен търговско и сервизен комплекс на 136-тия километър на автомагистрала „Тракия" е оборудван с голям склад на резервни части, сервизни клетки за подготовка на машините преди доставка до клиента, гаранционен и извън гаранционен ремонт и обслужване на машините, както и зали за обучение на нашите сервизни специалисти.

За да бъдем все по-близо до нашите клиенти, ние сме обособили мобилни сервизни групи, като по този начин се залага на предимството да бъдем винаги близо до нашите клиенти и техните машини. Нашите оборудвани сервизни автомобили са в готовност, както за регулярно, така и за извънредно обслужване на машините на клиентите.

Организацията на сервизната дейност, по отношение на непрекъснатото обновяване с най-новата информация за машините, които обслужваме извършваме главно с помощта на мобилни интернет комуникации. Същото се отнася и за снабдяването с резервни части. Имаме денонощна връзка с главния ни склад, който се намира в град Енeри, Франция. Така в зависимост от наличността можем много бързо да направим поръчка, а доставката да се осъществи до 48 часа, а понякога и по-бързо.